Най-добрите оригинални маратонки за училище

Най-добрите оригинални маратонки за училище

Това е времето през лятната ваканция, когато думите „обратно на училище“ стават все по-силни с всеки изминал ден. Трите думи, които много ученици се страхуват да чуят в едно и също изречение, но не всичко е лошо. Твърде много хора пропускат среброто, защото очакват злато. След като една година онлайн курсовете са норма, можете да се видите с приятели, които не сте виждали от известно време, да участвате в нови дейности и най-доброто от всичко, имате причина да вземете нов чифт оригинални маратонки.

Всички сме запознати с това чувство, което изпитваме, когато се подготвяме за първия ден. Понякога това са пеперуди, понякога е вълнение. През повечето време това чувство идва от избора ни на обувки, когато се върнем през входните врати на домашната стая. Някои ученици искат маратонки, които ги карат да се чувстват най-летящи през първия ден, някои искат да са удобни, а трети просто искат обувка, която няма да ги подведе.

Ако отговаряте на някоя от тези категории, вижте този списък, който направихме с някои от най-добрите маратонки, които можете да закупите за предстоящата учебна година без използването на ботове. Която и обувка да резонира с вас, бъдете уверени, че ще бъде полезно допълнение към вашия гардероб.

Nike Air Huarache

10:58 часа е. Вие трескаво чакате часовете по геометрия да свършат в 11, за да можете да отидете на обяд и да се надявате учителят да не зададе домашно през този двуминутен релакс. За щастие днес късметът е на ваша страна. Звънецът звънна, преди учителят да успее да завърши урока, вие грабвате нещата си и се насочвате право към вратата. Влизате в коридора, където ZX Fluxes, KD 7, маратонки за джогинг и тениски на цветя Young & Reckless са навсякъде, където погледнете, докато вървите към 4-ти час. На хоризонта не можеше да се пропусне чифт изцяло бели или изцяло черни Huaraches. Това беше преди 7 години, чувствате ли се вече стар? Въпреки че много от тези тенденции си останаха тенденции, които изчезнаха, Huaraches изглежда надхвърлиха ерата на джогингите и се върнаха през 2021 г.

Миналата година Nike даде специално отношение на Air Max 90, като го нарече Air Max 3, ретро “инфрачервения” цвят (заедно с няколко нови цвята със същото цветово блокиране) и включи оригиналната му кутия. Същото внимание към детайла от представянето му през 1991 г. се отделя на Nike Huarache през 2021 г. Започвайки с връщането на енигматичната кола Stussy от 2000 г. и ретро оригиналния цвят „Scream Green“ с оригиналния му език, има индикация за вълнуващо неща, които предстоят за 30-ата годишнина на линията. Въпреки тази обработка, тези обувки изглежда остават под радара за много потребители на реклами. Ако сте от тези, които са склонни да гравитират към обувката за спане или искате едни от най-удобните маратонки, които можете да намерите в този списък, вземете чифт Huaraches за ротацията тази година.

Air Jordan 4

Air Jordan 4 е един от най-добрите модели в цялата линия на Air Jordan. Топ 5. Това е подход, с който почти всеки ентусиаст на маратонките може да се съгласи. Характерните крила, мрежата и петното Jordan Flight на езика са трудни за конкуренция. 2021 г. беше добра година за Jordan 4s с пускането на нови цветове Taupe Haze (или „Travis Nots“, както някои хора биха ги нарекли), University Blue и White Oreo. Дори получихме продължение на колата за любов/омраза на Union LA от юни 2020 г. След това, за да го издигнем още една степен, след години на слухове и очакване, Jordan Brand най-накрая връща силно желания цвят „Lightning“ тази събота. Въпреки че някои от тези цветове може да са по-шумни от други, 4-те са добре уважавани, неприятни за прецакване и лесно са чудесен кандидат за ротация в училище. Като цяло добър чифт 4s е от съществено значение за ежедневните обувки. Тъй като марката Jordan не показва признаци на забавяне на новите издания, има много вкусове, от които да избирате, когато търсите правилния чифт само за вас.

Nike Air Presto

Дизайнът, подобен на чорап на Nike Air Presto, изпревари времето си, проправяйки пътя за минималистични маратонки като Pharrell NMDs и Adidas UltraBoosts. Те също имат вероятно най-интересния размер в този списък, както може би забелязвате. Вместо традиционния номериран размер, Prestos може да се предлага в размери XS-XL, каквито бихте намерили на истинските тениски. Това се дължи на факта, че Nike използва дистанционна мрежа за тази конкретна обувка. Това означава, че размер 10 може да пасне на размер 9 и обратно. Не е необходимо премахване на стелка или двойно чорапче. Това също го прави идеалната обувка за хора, които смятат, че краката им все още растат. От открояващи се предавания като цветовата гама „Залез“ до по-фина и елегантна черно/бяла двойка, вероятно ще намерите цветова гама, която чувствате. Цвето

ADIDAS ULTRABOOST

Adidas UltraBoost изминаха дълъг път от дебюта си през 2015 г. Считани за едни от най-удобните оригинални маратонки на пазара, UltraBoost скочиха популярността си, превръщайки се в едни от най-небрежно носените маратонки по това време. Знакът на Kanye West също изигра добра роля за успеха му. След години на нови версии на UltraBoost, които изглеждаха доста подобни, той трябваше да загуби своята инерция. Дори с ретро Adidas, някога нашумяли цветове като изцяло бели 1.0s и Chalks, не можаха да го спестят много. Бъдещето на UltraBoosts изглеждаше несигурно, но с последното преустройство те изглежда отново са на прав път.

Adidas UltraBoost 21 е преработил ДНК-то на линията с нов дизайн, който не се отчуждава от корените си. Те съдържат 6 процента повече Boost пяна от вече подсиления UltraBoost 20, който имаше 20 процента повече Boost от своите предшественици. Преработената външна подметка разполага с нова торсионна система LEP с гума Continental за стабилно сцепление. В допълнение, горната част е направена от рециклирани материали Primeblue, което я прави екологична, като същевременно запазва кутия за пръсти UltraBoost 1.0, която познаваме и обичаме. Тази нова итерация продължава първоначалната визия на UB да бъде обувка за производителност в основата си, като същевременно поддържа небрежна привлекателност. Сега не казваме да извадите от гардероба си дънковия плат с цип и тениските, но е безопасно да кажем, че това е обувка през 2021 г., която ще изглежда добре със спортно облекло и дънки, точно както изглеждаха по-старите.

Reebok Workout Plus

Бяха избрани доста оригинални маратонки в този списък, защото изглеждат добре, дори когато се носят. В края на деня вие сте на училище, за да се образовате, така че да имате маратонки, които не изглеждат зле, когато re a little cooked е полезно да съсредоточите ума си върху по-важни въпроси. И повярвайте, тропът „обувките изглеждат по-добре с характер“ може да е малко досаден, но ако имаше обувка, която въплъщава тази тема в най-голяма степен, това щеше да е Reebok Workout Plus. Това е онази изящна ежедневна обувка, която може да бъде изтъркана от времето или във фитнеса и все още да изглежда толкова добре, колкото и току-що извадена от кутията. Освен това, това е икономична маратонка на цена от $80, която е лесно достъпна, ако някога имате нужда от нов чифт. Създаден с удобна подметка за чаша, категорична марка на кутията на прозорците и наистина плюшена кожа, Workout Plus е наистина идеална маратонка, която ще ви осигури най-доброто за вашите пари.

Puma RS-Dreamer.

Малко са художниците, които имат свой собствен цвят на обувка, да не говорим за свой характерен модел. Наред с Yeezys на Kanye West, Fenty Puma на Rihanna и G-Unit Reeboks на 50 Cent, добавете J. Cole към почетния списък с оригинални артистични дизайни с Puma RS-Dreamer. В епохата на сътрудничество, в която партньорствата могат да изглеждат произволни много пъти, Dreamers имат смисъл, защото преди да се отдаде изцяло на музиката, Коул беше играч на топка. Всъщност той беше достатъчно талантлив, за да бъде втори играч на университета Сейнт Джон, но никога не прие предложението да играе колежански баскетбол, а вместо това избра да стане тройно платинен без характеристики. Ако тази история не можеше да бъде по-коза, Джърмейн щеше да направи своя професионален баскетболен дебют тази година с Руанда Пейтриътс в Баскетболната африканска лига. Въпреки че времето му в лигата беше краткотрайно, все пак е възхитително да видиш някой да изживява мечтите си.

Dreamers безспорно използват най-добре дизайнерския език на Puma RS, придавайки му непринудена привлекателност с изпотяване, като същевременно са присъщи баскетболни обувки. Повечето нови обувки с обръч не успяват да отметнат и двете кутии, ЛеБрон би знаел. Ако търсите две за един тип маратонки, станете част от легендата на Коул и изпробвайте чифт Dreamers.

Nike Dunk

Нека бъдем реалисти! Нямаше да бъде списък с оригинални маратонки за връщане в училище през 2022г., без да споменаваме Dunk. Влиянието му върху маратонките в последно време е реално. След огромното си възраждане през 2020 г., това се превърна в една от най-търсените маратонки на пазара и вашия алгоритъм в социалните медии. С добра причина: Травис Скот ги носеше. Само този фактор напълно оправдава харченето на над $600 за Syracuse Dunk Lows, без въпроси. Всички шеги настрана, това е силует, който изглежда добре с различни видове панталони или шорти. „Как да стилизираме“ Instagram Reels направиха това много ясно през последните няколко месеца. Предлагайки ограничени сътрудничества на Off-White с традиционните цветови гами „Бъдете верни на вашето училище“, има много възможности за ученици, които търсят добра обувка или нещо, с което да се насочат към учителя си по английски в AP. Неговият аналог SB Dunk е друга опция за тези, които харесват креативни теми на обувките си или нещо, което обикновено не виждате.

Leave a Reply